Komfort og energistyring med CTS

Komfort og energistyring med CTS

Hvad er CTS?

I TD-K A/S har vi gennem årene hjulpet mange forskellige kunder med både installation og servicering af deres CTS anlæg. CTS er en forkortelse af Central Tilstandskontrol og Styring og benyttes oftest i større bygninger, institutioner og virksomheder til overvågning af energi processerne, herunder eksempelvis ventilation, varme- og køleanlæg samt belysning.
Det primære formål med et CTS-system er, at optimerer bygningsdriften og dermed bedre opnå et lavere energiforbrug. Der opnås ligeledes en række andre fordele ved brug af et CTS-system. Blandt andet får du følgende fordele:

  • Bedre indeklimaforhold
  • Bedre overblik over de forskellige tekniske anlæg
  • Større driftssikkerhed
  • Forebyggelse af spild og følgeskader ved fokus på rettidig vedligehold
  • Bedre udnyttelse af arbejdstiden hos de tekniske serviceledere
  • Optimering af energiforbruget

Undersøgelser viser, at et CTS anlæg kan spare dig for op mod 30% af bygnings el- og varmeforbrug.

Erfaringer viser, at der ofte kan være små fejl på de anlæg, som styrer ventilation, varme- og køleanlæg og lignende. Besparelserne ved at få rettet op på sådanne fejl er i den grad mærkbar. Mange ventilationsanlæg har så alvorlige fejl, at det medfører et for stort energiforbrug. Det betyder forringet ydeevne og dermed også dårligt indeklima i lokalerne.

Med et CTS anlæg bliver langt de fleste fejl hurtigt opdaget, og kombineres det med en serviceordning, opnås der en endnu større sikkerhed for at anlægget kører optimalt.

Bliv klar til fremtiden med et CTS anlæg

Alt peger på, at det fremover vil blive muligt at få endnu flere fordele og funktioner integreret i CTS-anlæg til styring af komfort og energi. I TD-K A/S besidder vi en lang række tekniske kompetencer inden for området, og vi sørger for løbende at videreuddanne os, således at vi altid er opdateret på de nyeste og mest effektive løsninger på markedet. Vi leverer udelukkende åbne systemer, som sikrer, at du altid vil kunne integrerer nye installationer , hvilket ellers ikke er muligt med et lukket CTS system.

Få et uforpligtende tilbud på et CTS system til din ejendom

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder med et CTS system, så tøv ikke. Som eksperter sidder vi klar til at rådgive og vejlede dig, således at du ender med en løsning, som passer til lige præcis dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon 70 26 69 00 eller ved at sende os en e-mail på info@td-k.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.