Erhverv & Bolig­foreninger

Autoriseret elektrikerfirma med stor erfaring

Erhverv & bolig­foreninger

Fleksible og sikre løsninger

Søger du en autoriseret og erfaren el-installatør til elektrikerarbejde i din boligforening, på kontoret eller et tredje sted? Så er Danleed El et sikkert og trygt valg. Vi har stor erfaring, og sætter en ære i vores arbejde. Du kan således trygt overlade elektrikerarbejdet til os.

Hos Danleed El er vi opmærksomme på, at stabilitet og driftsikkerhed i de leverede løsninger er afgørende. Vi gør os derfor altid umage ift. at sikre gnidningsfrit arbejde, som er til mindst mulig gene, når vi udfører elektrikerarbejde for erhverv og boligforeninger. På den måde kan i lade hverdagen glide som normalt.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi værner omkring det gode samarbejde, hvorfor du kan forvente en løsningsorienteret samarbejdspartner, når du vælger os til at stå for elektrikerarbejdet. Hertil byder vi på stor fleksibilitet i vores løsninger – Kontakt din lokale el-installatør for et uforpligtende møde.

Vores store ekspertise og brede faglighed inden for branchen gør, at vi kan udføre stort set alle typer af opgaver. Vi har blandt andet stor erfaring med følgende:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte din el-installatør i Køge, Roskilde, København og på resten af Sjælland. Vi udfører en bred vifte af specialopgaver.

Kontakt autoriseret el-installatør

Ved at få besøg af en autoriseret og professionel elektriker, er du sikker på, at dine elinstallationer i virksomheden eller boligforeningen er i top.

Vi tager gerne en uforpligtende snak eller et møde, hvor vi gennemgår diverse behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den rette løsning. I den forbindelse udarbejder vi også gerne et uforpligtende og gratis tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 70 22 23 00 eller på E-mail: info@danleed.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.