Udskiftning af eltavle

Installationer for Erhverv, Boligforeninger og Private

El-tavler

Autoriseret el-installatør med speciale i eltavler

Søger du en dygtig og kompetent elektriker til udskiftning af eltavle? Måske skal du have installeret en ny eltave? Uanset hvad, så står Danleed El klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med eltavler for erhverv, boligforeninger og private.

En eltavle er uundværlig i boligen såvel som i en bygning, da det er herfra, vi får vores strøm. En eltavle kan dog også være farlig, hvis sikkerheden omkring tavlen ikke er i top – eller hvis den er forældet i forhold til moderne el-installationer. Derfor er det essentielt, at du lader en autoriseret el-installatør om at servicere din eltavle.

Hos Danleed El har vi stor erfaring med alle opgaver i forbindelse med eltavler, såsom:

  • Udskiftning af eltavle
  • Fejlsøgning
  • Service og dokumentation.
  • Og meget mere

Af ovenstående grunde kan du trygt overlade opgaven til os. Vi sørger for at holde os opdaterede omkring den nyeste viden inden for eltavler. På den måde er du sikret den bedste rådgivning samt service, når du lader os stå for opgaven.

Vores store erfaring med elektrikerarbejde gør, at vi kan udføre en stor palette af opgaver. Vi hjælper især boligforeninger og virksomheder i København, Roskilde, Køge og på resten af Sjælland med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine ønsker og behov? Tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en lang række specialopgaver.

Kontakt os for udskiftning af eltavle

Lad os tage en dialog omkring dine behov og ønsker allerede i dag – vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven, så vi kan rådgive til den absolut bedste løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 70 22 23 00 eller på E-mail: info@danleed.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.