El-renovering på Sjælland

Autoriseret elektrikerfirma som altid kommer til tiden

El-renovering

El-renovering for erhverv, boligforeninger og private

Det er nødvendigt løbende at sikre, at alle elinstallationer har den optimale funktionalitet. Hertil at diverse installationer er korrekte. Forkerte elinstallationer kan nemlig være farlige, og kan forårsage brand samt personskader.

Hos Danleed El er vi specialister i el-renovering, og sørger altid for en grundig gennemgang ved udførsel af elektrikerarbejde. På den måde er kunden altid sikker på, at opgaven er udført korrekt.

Vi besidder et bredt kendskab til husinstallationer og intelligente bygningsinstallationer. Ved en el-renovering står vi blandt andet for følgende:

  • Udskiftning af el installationer
  • Installation af nyt el
  • Reparation og fejlfinding
  • Og meget mere

Hos Danleed El sætter vi altid kunden i forreste række. Vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger. På den måde er du sikker på, at du får udført el-renovering, som du kan være tilfreds samt tryg ved.

Som professionel elektriker i Køge, København, Roskilde og på resten af Sjælland har vi stor erfaring med el-renovering for erhverv, boligforeninger og private. Gennem årene har vi hjulpet til på en lang række projekter – og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt Danleed El

Er du nysgerrig på hvordan, vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os – vi er professionelle og autoriserede el-installatører. Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Hertil udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud til lige netop din opgave.

Skal du bruge hjælp til andet elektrikerarbejde såsom ladestandere, el-tavler, Smart Home, eller noget helt fjerde? Så kan vi også bistå med kyndig rådgivning samt udførsel.

Vi kan kontaktes på telefon 70 22 23 00 eller på E-mail: info@danleed.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.